Känslomässigt kaos

Hej ;)

Man skulle nog kunna tro att jag lagt ner bloggandet, det trodde jag nästan själv, hade glömt bort bloggen men blev påmind idag ;) Och nu kände jag för att skriva så jag kör...

Jag ligger i min säng i mitt kalla rum och lyssnar på He is we som matchar mitt humör perfekt just nu och ganska ofta annars också ;)

Det här är en sån här stund när jag verkligen bara vill ligga med huvudet i en god väns knä och bara få dela hela mitt hjärta fritt och utan att bli bedömd. Jag vill dela mina tankar och känslor, få ventilera, utgjuta, resonera med någon som lyssnar tålmodigt och kärleksfullt.

Jag vet faktiskt inte ens vart jag skulle börja... Det är så mkt, både bra och dåligt... Det är ju inte som att jag mår dåligt, det är bara MKT!

Jag vill prata om hur glad jag är över bibelskolan, Gud och mina vänner här, de jag just upptäckt och de jag lär känna mer och mer. Jag vill prata om lovsång, förbön, framtidsplaner, drömmar, gåvor, visioner, yrkesval, utbildning. Jag vill prata om längtan efter kärleken, en familj, en trygg famn, ett varmt leende, tindrande ögon. Jag vill prata om känslor, attraktion, förvirring, frustration så till den grad att jag vill skrika ut! Jag vill uttrycka min förtvivlan i att jag inte vill hamna där igen! Jag vill inte att det här ska hända igen, hur jag önskar att jag inte hade sagt ngt o undvikit att göra en grej av det som nu har spårat ur kontroll. Jag vill berätta om saker jag inte ens kan nämna här. Jag vill prata om allt utan några krav och utan att känna mig galen. Bara tanken på att skriva ner mina tankar och känslor skrämmer mig, det skulle krävas en person med stor vishet, insikt och som kände mig väl för att inte tro att jag var tokig! :P jag börjar nästan tro det själv ;)

Well, det var allt för nu - over and out!


Kommentarer
Postat av: M

Tack för att du började skriva igen! Känner att jag nog påverkade lite grann till det... Må gott och Guds rika välsignelse ❤

2012-10-19 @ 20:37:47
Postat av: Emma

Hahaha! Tack Maria ;) Jag blev riktigt taggad faktiskt så tack för påminnelsen och uppmuntran :) Gud välsigne dig och hela din familj!

2012-10-21 @ 21:19:13
URL: http://inemmasheart.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0