Vänner

Har haft en del tid att tänka i eftermiddag och då har jag av någon anledning tänk på några av mina närmaste vänner-Hannah o Maggi. Jag satt nyss och läste igenom ett brev jag skrev till Hannah innan hon åkte till Australien förra hösten eftersom hon snart åker tillbaka dit igen och påmindes om hur underbar hon är och hur mycket hon betyder för mig men jag upptäckte även hur mycket hon har utvecklats och växt och hur mycket av det som jag bad för och trodde på som faktiskt har hänt! Det gjorde mig stört glad o lite vemodig... Hon åker om bara två veckor o vet inte hur länga hon är borta eller vad som händer sen... Hon är min absolut bästa vän och jag har aldrig stått en annan människa så nära som jag står henne så att se henne åka o inte veta hur framtiden kommer se ut för någon av oss skrämmer nästan livet ur mig. Paniken griper tag i hela min kropp, min hjärna hakar upp sig, mitt hjärta värker och något kramar åt om mina lungor-jag är livrädd att förlora henne! Jag vet inte vad som skulle vara värst (fast det gör jag ju egentligen men ibland känns det inte så...) - om hon dog där nere, blev kvar för alltid eller om hon kom hem och vi hade glidit ifrån varandra för mkt och det slutar med att vi bara skickar julkort till varandra...

En desto possitivare tanke är tanken på Maggi, jag ler redan när jag sitter här och skriver ;) Hon är så otroligt härlig och det finns nog ingen som kan få mig att le och skratta och släppa loss så mycket som hon kan! :D Det går nästan inte att ha tråkigt med henne och hon har ett sätt att prata med alla som gör att man aldrig känner sig utanför eller ivägen. Hon är verkligen en sådan person som lilla blyga, knäppa jag behöver :P Och vi har ett otroligt stort intresse gemensamt-Musiken! Hon spelar piano,skriver låtar och sjunger helt otroligt underbart, inte för att hon  har en röst som skär genom glas (den är bra men det är inte den som är grejen) uatn för att hon sjunger med en sådan känsla och glädje att man inte kan låta bli att ryckas med! Mungiporna dras automatiskt nästan alltid uppåt och genom min hjärna flyger tanken "Underbara Maggi, tack Gud för denna människa! :D" Hon skriver som sagt egna låtar, de flesta bygger på hennes eget liv - hennes känslor, minnen och människaorna omkring henne. Till och med lilla jag har fått en låt dedikerad till mig och den visar hur bra hon känner mig... Hon är en så sprallig och glad person att man kan få intrycket av henne som en ytlig person men i detta stora hjärta rör sig så mycket kärlek och omsorg att jag knappt kan förstå det :) Ett par strofer ur "min song" får avsluta dagen:

"Rainy days and cloudy mornings, a broken heart, confusions everywhere... I'll make you happy, I'll try to whipe those tears away. I'll make you happy, a smile - beauty on your face."

Vänner är vad som räknas här i livet, inte antalet utan kärleken vänner öser över varandra...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0