Jul, jul, snart är det jul!! :D

Hej :) Jag inser att jag varit väldigt dåligt aktiv här den senaste veckan. Förlåt... Hoppas ni haft en bra vecka iaf o klarat er utan mina inlägg ;) Nej då, ni har säkert haft det toppen :) Min vecka har varit mkt upp och ner... Jag har ett par/tre saker som tar mkt energi och glädje just nu, varav den ena är att söka jobb o de andra två inte kommer nämnas på bloggen men Gud och jag är som vanligt på väg att ta oss igenom det tillsammans :) Men jag vill inte skriva ett halvdeppigt inlägg nu, det kanske kommer en annan dag men ta det inte så otroligt allvarligt i så fall... Jag är ju som jag sagt så många ggr en riktig känslomänniska så när jag är glad är jag verkligen glad men när jag mår dåligt mår jag tyvärr verkligen dåligt men jag kommer alltid igen :)

Det jag vill skriva om idag är det otroligt stora glädje och lycka som den här tiden på året alltid för med sig till mig :) Kära vänner - julen är på gång!!! Jag säger alltid att december är min favoritmånad o att jag älskar julen och pratar mig ofta varm om den men jag lyckas alltid glömma bort hur otroligt otroligt fantastiskt och underbart lycklig den gör mig!!! Lite julbelysning, julpynt eller en adventsljusstake kan helt och hållet förändra min dag! :D Jag kan bara inte låta bli att le och tom fnissa högt för det bara bubblar i mig - jag skojar inte, det kokar av lycka i mig när jag ser julpynt och alla vackra belysningar!!! Jag är så så lycklig att julen är i antågande, höstdepressioner är glömda, regnet bekymrar mig inte och mörkret blir nästan vackert för jag bara njuter av allt pynt som redan kommit upp och det som jag vet komma skall ;D Typ som idag när jag kom till skolan vid kvart över sju på morgonen (mötesvärd denna vecka igen) och det fortfarande var mörkt ute och jag möts av skimrande julbelysning längs hela taket på framsidan med två mini-julgranar av ljusslingor på vardera hörn och sen kommer in i entrén o ser alla julkulor, girlanger, glittret o allt annat fint som butiken o entrén pyntats med och sen fortsätter in i korridoren där taket nästan täcks av girlanger med glitter och en klädd julgran välkomnar mig längst ner i korridoren!! Åh, vad lycklig jag blev! Jag kunde inte låta bli att le stort o fånigt för mig själv och sucka av välbehag o beundran :) Det bubblade i mig o det gjorde resten av min dag så mkt bättre ;) Jag bara älskar det, så enkelt är det! ;)

Hoppas ni får uppleva en bråkdel av den glädje jag får av allt pynt här uppe, det lär komma mer lyriska inlägg ju närmare vi kommer årets höjdpunkt ;) Ta hand om er! Kram <3

Ps 34

Jag var på cellgrupp ikväll, jag har för övrigt en otroligt fin cellgrupp med så många olika gåvor i så få men så fantastiska människor ;) Iaf, när vi sjöng o bad så blev jag bara så sugen på (Gud :P som vanligt talar Han lite diskret men uppmanande) att läsa ngt om lovsång i Psaltaren. Jag tänkte gå till de sista Psalmerna för det är mkt lovsång där men på sidan jag slår upp står Psalm 34 o jag tittade på den o var såld! Jag har säkert läst den många ggr förut men ikväll var det som att Gud hade skrivit den just till mig eller som att jag hade skrivit den till Honom. Den är bara så perfekt! Läs den så ska jag förklara sen:

2 Jag vill alltid välsigna HERREN, hans lov skall ständigt vara i min mun.
3 Min själ skall berömma sig av HERREN,
de ödmjuka skall höra det och glädja sig.
4 Lova med mig HERREN, låt oss tillsammans upphöja hans namn!
5 Jag sökte HERREN och han svarade mig,
ur all min förskräckelse räddade han mig.
6 De som ser upp till honom strålar av fröjd,
deras ansikten behöver ej rodna av blygsel.
7 Här är en betryckt som ropade och HERREN hörde honom,
han räddade honom ur all hans nöd.
8 HERRENS ängel slår sitt läger omkring dem som fruktar honom,
och han befriar dem.
9 Smaka och se att HERREN är god. Salig är den människa
som flyr till honom.
10 Frukta HERREN, ni hans heliga, de som fruktar honom lider ingen brist.
11 Unga lejon lider nöd och hungrar, de som söker HERREN saknar ej något gott.

Ju mer jag umgås med Gud, ju mer vill jag välsigna Honom jämt och ju mer jag lär känna Honom desto oftare sjunger det inombords o jag kan bara inte låta bli att lova Honom. O jag vill inte berömma mig över ngt jag har gjort eller kan göra, jag vill berömma mig av Honom som kan allt o som är störst o bäst o allt!! De som tror på Honom o som också vill upphöja Honom o inte sig själva de förstår, ser, hör och blir glada över det :) De lovar Herren med mig och tillsammans upphöjer vi Hans namn! Detta uttrycker också min längtan att få leda människor i tillbedjan, att få uppmana/uppmuntra dem o gå inför Hans tron tillsammans med dem.

Jag sökte Honom verkligen med alla mina rädslor, all min fruktan, alla mina problem, mina synder, mina tvivel, min smärta och Han räddade mig!!! Vers 6 är ju ändå nästan den bästa, så otroligt sant!!! Verkligen målet, drömmen, det bästa i mitt liv - att se på Honom, det går inte att låta bli att stråla av glädje! Om jag nån gång går omkring o ler för mig själv eller skrattar mig igenom en hel lovsång eller inte kan sluta le o ser lite fånig ut - då kan ni va rätt säkra på att jag o Gud har ett moment ;) Ett sånt ögonblick när vi båda inte kan sluta stråla av glädje o fröjd över att vi har varandra o det privilegie den relationen är <3 O något jag håller på att lära mig mer o mer är att jag aldrig behöver blygas eller skämmas inför Honom eller inför andra för Honom. Aldrig nånsin vill jag skämmas för Gud eller rodna i blygsel över att jag är Hans! O inför Honom är jag helt ren o behöver aldrig skämmas eller vara blyg, Han är min o jag är Hans <3 Jag var betryckt av rädslor, tomhet, synder, tvivel o massa annat skit men Gud har räddat mig o Han fortsätter göra det om o om igen! Han räddar mig ur all min nöd, varje gång, varje dag :) Hans änglar inte bara tittar till mig nån gång ibland utan de t.o.m. slår läger runt mig för att beskydda o bevara mig och Han befriar mig. Här kommer även Gudsfruktan in o den är så viktig o hörreni, det handlar INTE om rädsla, det handlar om den djupaste vördnad och respekt - kärlek! Och jag vill aldrig tappa den respekten o vördnaden för Han är allsmäktig, helig, ren, väldig, bara känn på orden - Han inger en djup respekt samtidigt som Han är min Pappa, kärleken själv som jag kan springa fram till o kasta mig på o gråta ut hos utan den minsta rädsla för att bli bortvisad eller nerknuffad. Han är god, jag har smakat o sett det o jag gör det gärna igen varje dag om jag får :P o det får jag! :) O jag kan fly till Honom, Han finns alltid där o beskyddar mig, tröstar, hjälper, styrker, läker, älskar... Jag är helig i Honom o jag fruktar Honom och respekterar Honom så djupt o litar till 100% på Honom för jag vet att Han ÄR god, rättfärdig och att Han älskar mig helt o fullt. Han förtjänar min respekt o vördnad o kärlek. Och jag lider ingen brist för jag har Honom och i Honom har jag ALLT! Allt jag behöver, önskar och tillfredställs av. Jag saknar inget gott i Honom för Han äger allt o jag har del av det i Honom :) Han är bara bäst helt enkelt, så är det bara, du kan säga precis vad du vill om Honom eller mig eller nåt annat - jag vet ändå att Han ÄR bäst!

Så Ps 34 vänner, otroligt bra! Perfekt för denna kväll :) Gud är god, varje dag, oavsett hur jag känner mig ;) För vet ni va? Tro det eller ej men Gud har inga dåliga dagar! :O svårt att tro va? Men det är sant. Han vaknar inte en dag (för Han sover ju inte :P) o suckar tungt o tänker "nej, idag får de klara sig själva, jag tar ledigt, jag är så trött på dom! De bara misslyckas hela tiden och ropar på hjälp jämt o tjatar o tjatar om samma saker hela tiden... Jag orkar inte idag, jag vill inte idag... Jag tar en paus!" Nej, Han är densamme varje dag o Han ÄR god, kärlek, nådefull, rättfärdig, glädje, styrka, mäktig, störst, etc... Han är...

Så, när du vaknar imorrn bitti kan du va säker på att Gud spricker upp i ett leende i himmelen och säger "God morgon mitt älskade barn :) Hoppas du sovit gott, jag är så glad att du är vaken, jag har planerat en toppendag åt dig, bara häng på mig så ska vi ha en fantastisk dag tillsammans!"

Sov nu så gott, det ska jag göra iaf ;) O försök komma ihåg Honom imorrn bitti o kanske ge Honom ett leende tillbaka eller åtminstone säga "morrn", då blir Han ännu gladare :) Kram på er!

Vardagsglimtar

De varma (bokstavligt talat :P) glimtarna som gjorde min fredagskväll:

- Skjuts i en "varm" bil från LO till centrum och tillbaka

- Ett varmt handslag av en stupfull men ändå respektfull britt

- Livemusik på en akustisk gitarr som ekade mellan väggarna på stortorget

Saker som gör min vardag lite lättare o som bara får det att bubbla till av lycka över Guds enorma omsorg <3


How far I've come

Jag hittade ett inlägg jag skrev förra sommaren som fångade min uppmärksamhet:

"Jag sitter här med en välbekant men samtidigt konstig känsla... Känslan av att något saknas... Det är en känsla jag önskar att jag inte kände, jag önskar att jag kunde vara nöjd med allt jag har men jag längtar efter något mer och det skrämmer mig... Jag vet att det bara är mina känslor som rusar men ibland är de svåra att ignorera.

Ensamheten smyger sig på och hela jag ropar efter en varm och trygg famn med ett par starka armar som håller om mig och en mjuk röst som dränkt av kärlek viskar att allt kommer bli bra, att jag inte är ensam och att jag är älskad-precis som jag är... Någon som gör ett "jag" till ett "vi", som jag alltid kan prata med, som alltid finns där... Någon som tar hand om mig, pysslar om mig, bryr sig om mig och gör saker för mig bara för att visa hur mycket jag betyder och för att jag ska slippa. Någon som ger mig platsen där det inte drar eller lånar mig sin jacka för att jag ska slippa frysa. Någon som sätter mig först, är lyhörd för vad jag behöver och vill och som gör allt för att göra min dag bättre. Någon som blir lycklig av att bara se mig le, som inte kan se någon av mina skönhetsfläckar utan tycker jag är den vackraste flickan på hela jorden. Någon som skriver ett långt kärleksbrev och skickar det på posten trots att vi pratar varje dag för att påminna mig om hur underbar, älskad och behövd jag är bara för att jag behöver det. Någon att krypa till intill och bara slappna av hos... Någon som pillar i mitt hår, ger mig en massage eller bara smeker över min hud bara för att jag njuter av det-utan att kräva något tillbaka...

För det är kärlek för mig, en snäv men sann bild av kärlek och det är vad jag längtar efter en kall och regnig och ensam dag som denna..."

Jag är så otroligt glad att jag idag kan säga att jag inte har den där känslan :) Idag vet jag att Gud är nog för jag har upplevt mer av Honom än jag hade då och jag har gett Honom mer av mig än jag hade då och jag är helt säker på att Han är det/den enda jag behöver! Det är en fantastisk känsla ska ni veta, spec när jag så ofta levt med denna "längtan" jag skrev om här ovan och känt mig otillräcklig... Jag har inte känt mig hel o jag har alltid trott att jag behövde en kille för att bli hel men det är ju bara helt (:P) fel! En man kommer aldrig att kunna göra mig hel, det kan bara Gud. Och ingen man förtjänar ngn som inte är hel i sig själv med Gud :) Jag måste älska mig själv o veta vem jag är i Gud o vara tillfredställd i Honom innan jag kan älska en man på det sätt han förtjänar. Visst har jag börjat fatta lite va? ;) Jag är inte så dum ibland ni ;) nej, men, all cred till Gud som vanligt :P Jag säger inte att jag gett upp drömmen om att få privilegiet att dela livet med en man men jag kan med glädje o stolthet säga att jag skulle vara ok även om det inte hände för Gud är nog :) Det är otroligt befriande att kunna lägga ner den rättigheten som jag så krampaktigt hållit fast vid de senaste åren och trots att det är svårt så kan jag iaf numera se när jag är på väg att slita tag i den igen och istället be Gud om hjälp att lägga ner den en en gång. Han är så fin, min Gud <3

Nedkladdat i anteckningsblock de senaste dagarna...

My Saviour, My God!

Fader, jag är Din...

Tack för Din kärlek! Tack för att du aldrig gav/ger upp, för att du tog mig från tvivel, fångenskap & smärta in i Din kärlek, frihet & frid!

Is 55:12 "You will go out in joy and be led forth in peace; the mountains and hills will burst into song before you, and all the trees of the field will clap their hands."

 

You are my joy! My all in all!

 

Korset, Lammet - tronen, Konungen

 

Jag tillber Dig, jag beundrar Dig för den Du är - för att Du är!

Din kärlek är sann, äkta, ren, hel, helig, varm...

Din kärleksfulla famn är mitt hem, där är jag trygg, där läker mina sår, där helas, renas & helgas jag.

 

Dina ögon brinner av en så djup kärlek att jag varken kan eller vill hålla mig över ytan, jag druknar i Din kärlek & vill aldrig andas världens luft igen. Du är ALLT jag behöver, begär och vill ha <3

 

The only living God almighty, Lord of all for eternity.

 

Faithfullness, Grace, Love...

 

You are <3 You are

 

You give times forever, I'm able to recieve a tiny bit of it - I give back all I am which is even smaller...

 

My God, my Father, my Love, my Life, my All, my Saviour, my Redeemer, my Streght, my Glory my Shield, my Deliverer, my Portion, my Shepherd, my Hope, my Forever, my Beloved, my Lover, my Friend, my Brother, my Helper, my Rock, my King, my Lamb, my Priest, my Promise, my Intersessor, my Fortress, my Lord, my Master, my Doctor, my Healer, my Teacher, my Creator, my Joy, my Peace, my Beauty, my Song, my Dance, my Grace, my Desire, my Rightiousness, my <3 ... You Are!

Let my song rise like insense to You and may it please You, may You enjoy it and smile over me for I live to serve You and bring You joy <3

"I live only to see Your face so shine on me"

Always Forever

I will ever praise You

You are all I need

Nothing compares to You

More than words can say...

More than ever before

"I am Your servant come to bring You glory as it's fit for the work of Your hands."

I've found where I belong! <3

"I know I'm filled to be emptied again, the seed I've reciever I will sow..."

"The enemy is under Your feet, we are free, we are free!"

HELP!

Forever and always


OBS!! Also please check out this amazing song: By your side - Tenth Avenue North. It is true (as unbelievebly amazing as it may sound) and it's for you! <3

Over and out ;) Be blessed <3


Ursäkta

Halloj! Ursäkta att det inte blir så mkt bloggande just nu... Det pågår en hel del i mitt liv just nu och en del av det är inte sådant jag vill dela med mig av här så ha tålamod. Bättre dagar kommer ;) Ta hand om er så länge! Kram på er!

Kärleksfulla viskningar <3

Hinner inte skriva om hela denna vecka nu men ska försöka skriva mer så småningom :) Vill bara dela två saker Gud har viskat om i mitt hjärta under den här veckan :) I torsdags, under Jesus Culture konserten som för övrigt var helt fantastiskt (!), när jag stod och njöt av musiken, folket och Guds närvaro så "hör" jag hur Gud bara viskar inom mig: "Emma, jag njuter lika mkt av din lovsång och dina böner som alla de människorna du ser omkring dig tillsammans <3". Det innebär inte att Gud älskar mig mer, faktum är att Han säger precis samma sak till just dig, Han älskar nämligen alla precis lika mkt - Hans kärlek ÄR, den förändras inte, lixom ökar o minskar, den är!

Så när jag stod där o Han sa det till mig betydde det helt otroligt mkt för när jag såg mig omkring på alla hängivna människor omkring mig och hörde deras vackra sång o tittade på mig själv och min halvhjärtade/lite ofokuserade/operfekta sång och kände mig rätt kass och att Gud just då väljer att påminna mig om hur mkt Han älskar mig o tom på ett sätt jag inte tänkt på förr... Jag menar, wow! Han älskar mig trots att jag är så kass på att älska Honom tillbaka och Han ser till mitt hjärta o mina avsikter och är överseende med att det inte alltid blir som jag tänkt :) Inte så att Han inte bryr sig om vad jag gör, Han har skyhöga standards som jag aldrig kan nå upp till o Han kompromissar inte, men Han dog för att jag skulle kunna bli rättfärdig - det är som om jag aldrig någonsin gjort något fel alls! Och därför ser Han till hjärtat o inte nåt perfekt yttre o det betyder så mkt! :)

Den andra viskningen var faktiskt inte riktigt till/om mig men den gäller oss alla. På ett av förmiddagsmötena så bad Han som pratat (Kan ha varit Mattias Nordström, kommer inte riktigt ihåg...) alla stilla sig inför Gud och sen bad Han de som kämpat/kämpade med att Gud älskade dem att räcka upp sin hand inför Gud och sen bad han oss som stod i närheten att be för dem vi såg räcka upp handen och när jag bad för en tjej inser jag att jag viskande ber ut i luften: "Jag älskar dig som om du vore min enda dotter! <3" "Hjälp!" tänkte jag där jag stod.... "Nej men Gud det kan du väl inte göra... Du har ju massa barn o Jesus var ju din enda son så visst, det är klart du älskade Honom som din enda Son men alltså så här kan du väl inte säga... Eller?" Men grejen är att det kan Han visst och det gör Han! <3 Hans kärlek är inte som våran, Han delar inte upp sin kärlek o har absolut inga favoriter, eller rättare sagt, Han har BARA favoriter! Och Han har all rätt att säga (och Han kan inte ljuga, det finns inte i Hans väsen, i den Han är!) att Han älskar mig, dig, Jesus, vilken människa som helst som om jag, du, Han, den vore Hans enda dotter eller son för Han gör det! Det är helt brutalt stort!!! <3 Det är fantastiskt och så otroligt oförtjänt och jag är förundrad och så tacksam... <3

Det här är inget som händer varje dag i mitt liv för även om Gud talar varje dag så uppfattar jag det väldigt sällan så det här kommer sjunga inom mig i många dagar nu :) Det är ngt speciellt med konferenser och jag tror att det fokus man har på Gud o den tid man lägger ner på Honom just är det som gör det så lätt att höra Hans röst o känna Hans närvaro där o då :) Men sen kommer ju vardagen o den är ju större delen av livet o målet o trickset är ju att leva nära Gud även där och att vara öppen för Honom varje dag så det är mitt mål i mitt liv! <3 Kram till er <3


Youth 2011 - wow!

Ojojoj, jag har så så mkt att berätta för er!! Vilken konferens!!!!! Wow! Stefan Salmonsson, Mattias Nordström, Ulf Ekman, Jocke Lundqvist, Andreas Westman, Jesus Culture (!!!), fika, kaffe (<3), Pucko, FOLK, Lovsång <3, mötesvärdande, musik, häng, Within Me, skratt, gråt, glädje, fokus, närvaro, härlighet, familj, riktig mat, färska champinjoner, kaffebryggare, chakladkalendrar, IKEA, ICA Kvantum, Magnus Uggla, Gina Tricot, Marion King.... Mera utläggning om detta utlovas men bara detta säger en hel del ;) TACK Gud för Youth 2011!!! :D

Så var vi igång! :D

Ja ni, kära vänner... Så har då äntligen årets höjdpunkt dragit igång med buller och bång, jubel och sång :P Youth 2011 har inletts! :D Igår kväll fick vi lyssna till UNDERBARA Stefan Salmonsson! En kväll med otroligt grym lovsång, taggad stämning och rena gapskratt som ledde till att jag mitt under predikan vek mig dubbel av skratt o kved fram ett "jag döööööööör....!" till min kära syster ;D Ja, det var fantastiskt :) Skulle tro att det kanske ligger ute på livetsordplay.se om ni är sugna på ett gott skratt, mkt kärlek o lite allvar :)

I morse var det sen dags för mig att kliva upp tidigt o va mötesvärd vilket i princip innebar den här ggn att jag var med o förberedde lokalen så att allt var snyggt o att det fanns vatten till talarna o brochyrer redo o lite sånt, sen stod jag i ena dörren in och hälsade folk välkomna med ett leende och såg sen under mötet till att dörren inte smällde igen när folk gick ut o in ;) Under tiden jag gjorde det predikade Jocke Lundqvist, dock hade han samma predikan för några veckor sen i kyrkan så jag kunde hänga med bra trots att jag missade en del när jag fixade med dörren :)

Sen åkte jag och Maria (lillasyster) hem till mig och lagade lite mat och myste till Love in Manhattan - en otroligt bra och berörande film som dock idag lämnade mig ganska sorgsen och melankolisk... Men det går inte för sig att vara så länge till för redan och drygt en timme bär det av på cyklarna mot kvällens möte med Janne Blom och efter det går den fantastiska Jesus Culture-konserten av stapeln!! :D Jag är otroligt taggad på att få höra dem men framförallt på att se vad Gud vill göra genom dem ikväll :) Jag vet att de har ett starkt fokus på äkthet - allt eller inget - och Guds totalt makalösa kärlek! Kan ju inte bli mkt mer lovande än så... ;)

 

Så nu ska jag försöka skaka av mig sorgsenheten (förlåt om den lyst igenom) och tomhetskänslan inombords och peppa lite för andra kvällen på Youth 2011!! :D

Have a good one people! :D


tillägg

Jag vill göra ett litet tillägg till gårdagens inlägg när det gäller Guds vilja... Hur kan man eg veta vad Gud vill...? Jag skulle vilja säga så här, först i främst genom Bibeln - Gud kommer aldrig säga emot vad Han sagt i Bibeln för Han är "densamme igår, idag och för evig tid". Ofta ger Gud en bibelvers eller påminner om ett sammanhang i Bibeln som ger ledning eller svar. Ibland tar Han en vers eller tom ett ord ur en vers för att tala specifikt in i din situation/fråga. Men ibland talar Han genom möjligheter som öppnas eller stängs för Gud öppnar dörrar som ingen kan stänga o stäcger dörrar ingen kan öppna så ibland märker du att det ena alternativet bara öppnar sig o det kan vara Guds "ok", Han kan även motarbeta dig o stänga dörrar om du är på väg att gå fel... MEN åter igen så är det ingen bestämd regel... Tyvärr :P Ibland är det djävulen som gör motstånd mot ngt Gud vill göra i ditt liv o då behöver du hålla ut och våga tro på att Gud har sagt sitt "Ja"...

Gud kan även tala genom dina känslor som jag berättade om igår om hur jag bara verkligen ville till Sonstorp eller hur drömmen om DTSen på NZ typ dog... MEN grejen är att känslor inte går att lita på för känslor kan även leda helt fel... Så man behöver vara helt säker innan man går på en känsla o verkligen kolla upp med Gud o låta Honom säga nej om man har fel... Men Han kan tala genom dina känslor, din vilja, dina drömmar och ofta är Hans vilja o din vilja på samma linje. Han har ju lagt ner drömmar i dig som Han VILL att du ska följa men Han vill göra det i rätt tid och Han vill aldrig att du ska älska drömmarna mer än Honom. Han har gett dig talanger, gåvor, intressen som Han vill använda men Han vill att du ska låta Honom leda dig även på de områdena så att du blir till så stor välsignelse som möjligt och så att du blir så välsignad av det som möjligt och därför får du aldrig älska Guds gåvor mer än Honom... :) Sådär, nu fick jag med det också ;)

Han kommer ju aldrig att tvinga dig till ngt, Han älskar dig! Han kommer be dig göra saker o leda dig fram till vägval där Han pekar på den bästa vägen men aldrig släpar dig däråt. Det är alltid ditt val och att följa Jesus innebär inte att ge upp alla dina drömmar, dina gåvor, din personlighet, den du är - Nej! Han har ju själv skapat dig till den du är och att ge ditt liv till Honom innebär att hitta dig själv helt o fullt o att få ut allt som Han har tänkt för dig i det här livet! :) Han skapade dig helt unik inte för att Han hade tråkigt o ville testa en ny "modell", nej, Han önskade, ville ha, behövde just dig och att se dig nu använda det Han gett dig gör Honom helt otroligt glad men inget gör Honom gladare än när du gör det för att du älskar Honom inte för att du älskar presenterna du fått av Honom... För allt Han vill ha är den du är, Han älskar dig precis exakt som du är men grejen är att Han älskar dig för mkt för att låta dig stanna där... <3 Han vill utveckla dig och ge dig mer! Så mkt mer... ;)

RSS 2.0